over mij

COACH & COUNSELOR

Niet de omstandigheden veranderen – wij veranderen” ~ Henry David Thoreau, sociaal filosoof.

Na meer dan 10 jaar werkzaam geweest te zijn in de culturele sector, besloot ik mijn kennis te verbreden en me op professioneel gebied bezig te gaan houden met mijn andere passie: het menselijk (zelf)bewustzijn. Het mogen begeleiden van het ontwikkelproces van zoveel verschillende mensen ervaar ik als enorm bijzonder en dankbaar werk.

Ik heb met veel plezier opleidingen gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Over een jaar zal ik naast coach en counselor, ook aan het werk gaan als hypnotherapeut.

IK SNAP GOED WAAR MAKERS TEGENAAN LOPEN

Naast mijn werk als coach/counselor werk ik nog steeds part-time in de filmwereld. Een groot gedeelte van mijn clientenkring komt uit de culturele sector.

Vanuit mijn werkverleden snap ik goed waar makers en ondernemers uit deze tegen aanlopen. De balans passie/werk, werk/prive, lage budgetten, uitdagende werkomstandigheden. Ook creatief moeten zijn, leidt niet altijd tot een beter resultaat, maar net zo vaak tot spanningen en onzekerheid.

Ik gebruik veel trance- en imaginatie-oefeningen, zodat je onbewuste en je beeldend vermogen je helpen inzicht te krijgen in je blokkade en je tot nieuwe perspectieven komt.

Ik help je weer in contact te komen met je passie en creativiteit en hierop te gaan vertrouwen.

PRAKTIJK IN AMSTERDAM

Ik woon in Amsterdam. Mijn praktijk bevindt zich op een prachtige locatie in het centrum, vlakbij het Centraal Station.

Wil je graag kennismaken en bespreken wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek met mij plannen in mijn online agenda.