over mij

COACH & COUNSELOR

Niet de omstandigheden veranderen – wij veranderen” ~ Henry David Thoreau, sociaal filosoof.

Na meer dan 10 jaar werkzaam geweest te zijn in de culturele sector, besloot ik mijn kennis te verbreden en me bezig te houden met het menselijk (zelf)bewustzijn.

Ik heb met veel plezier een opleiding gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Over 2 jaar heb ik naast de opleidingen tot coach en counselor ook de studie Hypnotherapie afgerond.

IK SNAP GOED WAAR MAKERS TEGENAAN LOPEN

Naast mijn werk als coach/counselor werk ik nog steeds part-time bij een filmfestival. Een groot gedeelte van mijn klantenkring komt uit de culturele sector.

Vanuit mijn werkverleden snap ik goed waar makers en ondernemers uit de culturele sector tegen aanlopen. De balans passie/werk, werk/prive, lage budgetten, uitdagende werkomstandigheden. Ook creatief moeten zijn, leidt niet altijd tot een beter resultaat, maar net zo vaak tot spanningen en onzekerheid.

Ik gebruik veel trance- en imaginatie-oefeningen, zodat je onbewuste en je beeldend vermogen je helpen inzicht te krijgen in je blokkade en je tot nieuwe perspectieven komt.

Ik help je weer in contact te komen met je passie en creativiteit en hierop te gaan vertrouwen.

PRAKTIJK IN AMSTERDAM

Ik woon in Amsterdam. Mijn praktijk bevindt zich op een prachtige locatie in het centrum, vlakbij het Centraal Station.

Wil je graag kennismaken en bespreken wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek met mij plannen in mijn online agenda.